Aquarel: De basis

Welkom en hartelijk dank voor je interesse!

In de vele basisworkshops aquarel schilderen die ik live geef heb ik gemerkt dat velen van jullie verlangen naar eenvoudige en begrijpelijke uitleg. Het is belangrijk om een stevige basis te hebben, want een gebrek hieraan kan snel ontmoedigend zijn en dat willen we absoluut vermijden. Mijn missie is om ervoor te zorgen dat jij de juiste basis hebt om met vertrouwen aan de slag te gaan met aquarelverf. Dat het schilderen je in de eerste plaats een goed gevoel geeft, je er rust door ervaart en even kan ontsnappen aan de ratrace van alles rondom.

Herinner jezelf eraan dat leren een voortdurende reis is. Zelfs ik blijf voortdurend nieuwe dingen ontdekken en technieken verkennen door te experimenteren. In deze online cursus heb ik de essentiële aspecten van aquarel schilderen voor jou samengebracht. Mijn doel is om het zo te presenteren dat je na deze cursus al prachtige, eenvoudige schilderijen kunt creëren. Onthoud: schoonheid hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn!

Ik wens je alle succes toe terwijl je de basisvaardigheden oefent. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Samen gaan we op ontdekkingsreis door de wereld van aquarel schilderen, en ik ben hier om je bij elke stap te begeleiden.

Veel plezier en creativiteit gewenst!

Lieve en gezellige creatieve groetjes,

Nele