DSC0162
Hey, Ik ben nele, creator van Frularie

Wat ik mijn hele leven al graag en vaak doe is knutselen, prullen, allerlei creatieve technieken uitproberen en leuke cadeautjes maken. Het creëren van dingen daar word ik zelf heel erg gelukkig van en als ik daarmee anderen blij kan maken is dat nog beter natuurlijk.

Creativiteit is iets wat we volgens mij allemaal nodig hebben. Met een creatieve geest is het gemakkelijker om oplossingen te vinden voor dagelijkse problemen en om balans te houden op vlak van werk en gezin. Alleen maar voordelen aan die creatieve momenten dus.

Mijn kennis van verschillende technieken gebruik ik dagelijks in mijn hoofdberoep als ergotherapeut. Via de workshops en DIY pakketjes wil ik jou inspireren, je een beleving geven door creatief bezig te zijn!

Wat is nu de gedachte achter de workshops? In ons druk en gejaagd leven zijn we allemaal op zoek naar wat rust en ontspanning, maar je hoofd leegmaken is zeker niet altijd gemakkelijk. Met onze workshops geven we je de kans om je gedachten even te kunnen pauzeren en tegelijkertijd iets leuks te creëren.

Doordat je creatief en geconcentreerd bezig bent heb je niet de kans om je gedachten naar je werk, huishouden,… te laten gaan. Je bent dus even alleen maar met je project bezig.

Creatieve groetjes,

Nele