fbpx

Over Frularie

OVER NELE

Hey, ik ben Nele, de creator van Frularie. Wat ik mijn hele leven al graag en vaak doe is knutselen, prullen, allerlei creatieve technieken uitproberen en leuke cadeautjes maken. Het creëren van spullen daar wordt ik zelf heel erg gelukkig van en als ik daarmee anderen blij kan maken is dat nog beter natuurlijk.

Creativiteit is iets wat we volgens mij allemaal nodig hebben. Met een creatieve geest is het gemakkelijker om oplossingen te vinden voor dagelijkse problemen en om de balans te houden op vlak van werk en gezin. Alleen maar voordelen aan die creatieve momenten dus.

Mijn kennis van verschillende technieken gebruik ik dagelijks in mijn hoofdberoep als ergotherapeut. Maar via de workshops wil ik mijn kennis graag doorgeven aan personen die even blij worden van creatief bezig zijn als ik.

DE GEDACHTE ACHTER DE WORKSHOPS

In ons druk en gejaagd leven zijn we allemaal op zoek naar wat rust en ontspanning, maar je hoofd leegmaken is zeker niet makkelijk. Met onze workshops geven we je de kans om je gedachten even te kunnen pauzeren en tegelijkertijd iets leuks te creëren. Doordat je creatief en geconcentreerd  bezig bent heb je niet de kans om je gedachten naar je werk, huishouden, … te laten gaan, je bent dus even alleen maar met je project bezig.

DE FEELGOODGIFTS

Dit zijn kleine mini-cadeautjes waarmee je anderen een goed gevoel cadeau doet. Ze zitten in een leuk doosje verpakt en ze staan mooi in elk huis. Maar het gaat vooral om de gedachte en de betekenis erachter. Elk cadeautje heeft zijn eiegn specifieke eigenschappen. Aan jullie om uit te zoeken welk cadeautje bij wie past. 

 

Heb je nog een vraag voor mij? Neem gerust contact op 😊