Hey, Ik ben nele, creator van Frularie

Van creëren wordt ik zelf heel erg gelukkig! Wanneer ik daarmee anderen blij kan maken is dat nog beter natuurlijk. Daardoor is Frularie onstaan! Mijn nood aan het inspireren en creëren zorgde voor een groei, naar wat Frularie nu is. Workshops, DIY pakketen en binnenkort een online Aquarel cursus. Van deze dingen wordt ik ontzettend blij 🙂 

Creativiteit is iets wat we volgens mij allemaal nodig hebben. Met een creatieve geest is het gemakkelijker om oplossingen te vinden voor dagelijkse problemen en om balans te houden op vlak van werk en gezin. Alleen maar voordelen aan die creatieve momenten dus.

Mijn kennis van verschillende technieken ontwikkelde zich al van jongsaf. Ik miste nooit een les in de kunstacademie en met een kunstenaar als papa is het vanzelfsprekend dat er thuis ook heel wat creativiteit aanwezig was. Ook in mijn voorgaande job als ergotherapeut (in een dagcentrum voor personen met een mentale en fysieke bespreking) kwam mijn creativiteit goed van pas. Daar heb ik het keramiekatelier, juwelenatelier en theater, 15 jaar met héél erg veel plezier begeleid. 

Het creëren is dus altijd mijn passie geweest, maar wat ik het allerallerallerliefste doe is: Aquarellen en mooie spullen creëren met polymeerklei. 

 

Via de workshops en DIY pakketjes wil ik jou inspireren, mijn kennis delen en je een beleving geven door creatief bezig te zijn!

 

Wat is nu de gedachte achter de workshops? In ons druk en gejaagd leven zijn we allemaal op zoek naar wat rust en ontspanning, maar je hoofd leegmaken is niet altijd gemakkelijk. Met onze workshops geven we je de kans om je gedachten even te kunnen pauzeren en tegelijkertijd iets leuks te creëren.

Doordat je creatief en geconcentreerd bezig bent heb je niet de kans om je gedachten naar je werk, huishouden,… te laten gaan. Je bent dus even alleen maar met je project bezig.

Hopelijk zie ik je binnenkort eens op één van de offline workshops of ontmoeten we elkaar online! Zoizo welkom!

lieve en gezellige creatieve groetjes,

Nele