Beleef, inspireer, ontmoet en creëer

Je focussen op iets dat je creëert zorgt er voor dat je hoofd tot rust komt. Ik vind het heerlijk om even tijd voor mezelf te nemen, mijn hoofd leeg te maken en iets moois te creëren voor mezelf of als cadeautje voor iemand.

Dit is wat ik via Frularie wil delen met anderen, creatief bezig zijn en daardoor volledig kunnen ontspannen. Bovendien kan je dan nadien trots zijn op je eigen maaksels.

Je hebt helemaal geen voorkennis nodig om de workshops te kunnen volgen, we leren je de technieken stap voor stap aan.

Tijdens de workshop zorgen we ervoor dat je helemaal geïnspireerd geraakt om nadien nog leuke dingen te creëren. Dan kan je ook thuis een avondje ontspannen door iets te creëren in plaats van een avondje tv kijken.

Wil je als eerste de nieuwe workshop datums in je mailbox ontvangen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Kunnen jou creatieve vingers niet wachten om bezig te zijn of verlang je naar een crea-me-time momentje? Neem dan eens een kijkje tussen onze DIY pakketjes, zo kom in je eigen bubbelomgeving helemaal tot rust en maak je wat unieks! Ook als cadeautje voor creatieve familieleden of vrienden zijn onze pakketjes leuk en uniek. Of je maakt zelf iets voor iemand die je dierbaar is met onze pakketjes.

De nieuwe workshops staan online

Schrijf je je voor 24 juni in, voor één van onze workshops. Dan ontvang je een leuk creatief cadeautje op de workshop!