Workshops op aanvraag

Op zoek naar een leuke teambuilding, activiteit voor een vrijgezellen of gewoon onder vrienden? Dat kan in ons eigen atelier @Kermt (Hasselt)

Voor groepen geven wij ook workshops op verplaatsing, dit kan op jou eigen locatie of in het hartje van Hasselt,  Bilzen of Sint-Truiden in de El bocado.

Workshops

Voor vrijgezellen

Houdt ‘de vrijgezel’, waar jij een dagje voor mag organiseren wel van creativiteit? Dan hebben wij leuke workshops in ons aanbod.

Jullie kunnen kiezen tussen onze vaste workshops (met polymeerklei of aquarelverf). Maar we voorzien ook workshops die aangepast zijn aan de tijd, creativiteit en de vrijgezel. Denk aan workshops waar je al een deel van de tafeldecoratie maakt voor het feest, waar jullie samen iets leuks creëren voor in hun woonst, … .

Stuur ons een mailtje met jullie vraag (vergeet de datum en het uur niet). Laat ons ook weten waar je de workshop wil laten doorgaan. 

Workshops

Als teambuilding

Zitten er wel wat creatievelingen in je team? Dan kunnen jullie bij ons een toffe creatieve workshop aanvragen. Je hebt de keuze tussen onze vaste workshops met polymeerklei of aquarel.

Maar we voorzien ook aangepaste workshops. Willen jullie bijvoorbeeld een workshop die maar een uurtje van jullie tijd in beslag neemt? Dan zorgen wij voor een creatieve activiteit op maat!

Mail ons met jullie vraag en wij beantwoorden hem zo snel mogelijk!

Workshops

Met vriendinnen

Heb je creatieve vriendinnen? Hou je van een creatieve activiteit? Wat denk je van een DIY avondje thuis met je vriendinnen, tantes, collega,s,… ?

Zin in? Neem dan zeker een kijkje tussen onze workshops en DIY pakketen. Vanaf 8 personen komen we tot bij jou thuis om de workshop geven, zijn jullie met minder? Dan is het misschien tof om samen één van onze DIY pakketjes te maken met behulp van onze vooraf opgenomen filmpjes of een life call erbij!

We voorzien ook aangepaste workshops. Willen jullie bijvoorbeeld een workshop die maar een uurtje van jullie tijd in beslag neemt? Dan zorgen wij voor een creatieve activiteit op maat!

Mail ons met jullie vraag en wij beantwoorden hem zo snel mogelijk!