Open workshops op diverse locaties

Wil je graag deelnemen aan één van onze workshops maar is Hasselt net te ver? Kijk dan eens tussen onderstaande workshops en misschien kom ik wel ergens in de buurt bij jou!

Nog steeds pech? Vraag dan een privé workshop aan of neem een kijkje tussen de online workshops en DIY pakketen. 

Creeër – Beleef – Inspireer

Voor enkele van de open workshops op andere locaties (dan in ons eigen atelier) kan je hieronder je plekje reserveren, andere kan je dan via de organisator boeken. Ik zet er steeds de knop bij, zo kan je makkelijk jou plekje reserveren!

Workshop @Atelier Plus

Bij de lieve Edith van Atelier Plus kan je terrecht voor alle kennis die met keramiek te maken heeft & handgemaakte producten met een persoonlijke touch! Maar in hun spiksplinternieuw atelier @Meeuwen kan je ook andere creatieve workshops volgen, waaronder onze Aquarelworkshop uiteraard! 

Wanneer? Op donderdag 9 november om 19u30 of dinsdag 21 november om 19u30

Inschrijven kan je via onderstaande knop! 

Workshop @Ferm-e Laakdal

Bij de lieve zussen van Ferm-e ga ik op 14 november 2023 de workshop ‘Aquarel de basis’ geven.

(Omdat het bijna Kerst is, komen er zeker heel wat kerstkaartjes tips in de workshop ;-)) 

De zussen bouwden het huis van hun grootouders om tot een zalige workshopplek om helemaal in focus mensen te laten creëren, inspireren, bijleren, … . Ze verwennen iedere deelnemer steevast met heerlijke homemade hapjes en drankjes! 

Niet teveel eten op voorhand dus 😉 

Workshops @De Banier over het hele land

Wat een fantastische kans voor mij om meer mensen over heel Vlaanderen te kunnen inspireren met Aquarel! Nu voor het derde seizoen,  vindt je mij terug in de winkels van De Banier! Heerlijk is het om op deze manier meer mensen te bereiken en te inspireren. Tijdens de workshops in de Banier leer ik de deelnemers de Basis van het Aquarellen aan! Ze gaan naar huis met heel wat kennis en al enkele prachtexemplaartjes!