Open workshops op diverse locaties

Wil je graag deelnemen aan één van onze workshops maar is Hasselt net te ver? Kijk dan eens tussen onderstaande workshops en misschien kom ik wel ergens in de buurt bij jou!

Nog steeds pech? Vraag dan een privé workshop aan of neem een kijkje tussen de online workshops en DIY pakketen. 

Creeër – Beleef – Inspireer

Voor enkele van de open workshops op andere locaties (dan in ons eigen atelier) kan je hieronder je plekje reserveren, andere kan je dan via de organisator boeken. Ik zet er steeds de knop bij, zo kan je makkelijk jou plekje reserveren!

Workshops @Ecosisters Landen

Wie, wat, waar?  Eco Sisters is een eco lifestyle webshop waar je terecht kan voor natuurlijke skincare en poetsmiddelen 
Sylvia houd ervan om mensen te ontvangen, ze wil mensen de kans te geven om een zalig me-time momentje te beleven en om met elkaar te verbinden. Daarom werd Frularie uitgenodigd om in haar gezellig tuinatelier te gaan workshoppen! 

Workshop @Ferm-e Laakdal

Bij de lieve zussen van Ferm-e ging ik op 15 Februari 2023 de workshop ‘Aquarel de basis’ geven. De workshop is al voorbij, maar gene paniek, volgend seizoen zie je mij daar weer verschijnen!

Ze bouwden het huis van hun grootouders om tot een zalige workshopplek om helemaal in focus mensen te laten creëren, inspireren, bijleren, … . Ze verwennen iedere deelnemer steevast met heerlijke homemade hapjes en drankjes! 

Niet teveel eten op voorhand dus 😉 

Workshops @De Banier over het hele land

Wat een fantastische kans voor mij om meer mensen over heel Vlaanderen te kunnen inspireren met Aquarel! Na een eerste workshopseizoen, nu ook een tweede seizoen (van februari tot en met juni) vindt je mij terug in de winkels van De Banier! Heerlijk is het om op deze manier meer mensen te bereiken en te inspireren. Tijdens de workshops in de Banier leer ik de deelnemers de Basis van het Aquarellen aan! Ze gaan naar huis met heel wat kennis en al enkele prachtexemplaartjes!