fbpx
Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

augustus 2019

Workshop Mini-Aquarellen

augustus 28 @ 19:30 - 22:00
Frularie, Holrakkerstraat 85
Kermt, Limburg 3510 België
+ Google Maps
€35

Leer stap voor stap hoe je mooie eenvoudige mini-aquarellen maakt. We gaan aan de slag met een kwalitatieve aquarelverf, fineliners, glitters, ... voor de afwerking. Je gaat naar huis met een paar prachtexemplaartjes, tal van ideeën en je bent helemaal zen. Met de technieken die je in deze workshop aanleert kan je thuis verder aan de slag met het uitbreiden van je creaties!  

Meer weten »

september 2019

Workshop Mini-Aquarellen

september 11 @ 19:30 - 22:00
El Bocado Hasselt, Dokter Willemsstraat 10
Hasselt, limburg 3500 België
+ Google Maps
€45

Leer stap voor stap hoe je mooie eenvoudige mini-aquarellen maakt. We gaan aan de slag met een kwalitatieve aquarelverf, fineliners, glitters, ... voor de afwerking. Tijdens de workshop genieten jullie van heerlijke Spaanse montadigo's en een glaasje cava of iets fris. Je gaat naar huis met een paar prachtexemplaartjes, tal van ideeën en je bent helemaal zen. Met de technieken die je in deze workshop aanleert kan je thuis verder aan de slag met het uitbreiden van je creaties!  

Meer weten »

Workshop Mini-Aquarel

september 26 @ 19:30 - 22:00
El Bocado Sint-Truiden, Plankstraat 2
Sint-truiden, België 3800 België
+ Google Maps
€45

Leer stap voor stap hoe je mooie eenvoudige mini-aquarellen maakt. We gaan aan de slag met een kwalitatieve aquarelverf, fineliners, glitters, ... voor de afwerking. Tijdens de workshop geniet je van heerlijke Spaanse montadigo's en een glaasje cava of iets fris. Je gaat naar huis met een paar prachtexemplaartjes, tal van ideeën en je bent helemaal zen. Met de technieken die je in deze workshop aanleert kan je thuis verder aan de slag met het uitbreiden van je creaties!  

Meer weten »

oktober 2019

Maak zelf je eigen unieke herfstdecoratie (thema)

oktober 2 @ 19:00 - 22:00
Frularie, Holrakkerstraat 85
Kermt, Limburg 3510 België
+ Google Maps
€45

Laat je creativiteit de vrije loop gaan tijdens deze workshop en maak je eigen unieke decoratie op een originele en eigentijdse manier. Jullie hebben geen voorkennis of speciale talenten nodig, kies gewoon wat jullie aanspreekt en van daaruit worden jullie begeleid om van al dat materiaal iets moois te maken. Van oude vaasjes, glazen bokalen, ... maken we weer nieuwe. Uit de tuin gebruiken we alles wat er op dat moment voor handen is (takken, gedroogde bloemen en blaren, noten…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen