Workshop blaadjespers

De mooiste bloemen en blaadjes als decoratie, maar dan anders dan in een vaas

Ben jij ook gefascineerd door de blaadjes in de natuur? Gaat er niets boven een wandeling in het groen? Pluk jij soms wel eens een veldbloemetje? En wil je deze graag wat langer houden dan ze normaal mooi blijven? De oplossing kan je helemaal zelf komen maken 🙂 In deze workshop maken we de blaadjespers uit hout (A4 formaat) zodat je bloemen en blaadjes kunt drogen. Zo kan je er thuis het hele jaar door van genieten! Delphine van Atelier.Elph helpt je bij het boren van het hout, het samenstellen en het personaliseren van de pers en geeft je suggesties voor de compositie van je mooie houten frame met glas. Die frame krijgen jullie na de workshop ook mee naar huis. Zo kan je u eerste creatie dadelijk showen in je interieur. Ook koffie/thee/iets fris en iets zoets, is inbegrepen.

Waar? @ Frularie in Kermt

Hoe laat? 10u

Duur? 3u

 

Het kan zijn dat deze workshop niet doorgaat om wille van COVID19, dan krijg je van ons een VOUCHER ter waarde van de workshop. Je kan hiermee een nieuwe workshop naar keuze boeken of materiaal, DIY pakketjes of Feelgoodgifts kopen uit onze webshop. 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelman. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Workshop blaadjespers 03/10/2020
55,00
8 beschikbaar