Tijdens de Corona lockdown blijven de meeste kinderen fulltime thuis. Net als die van ons. Ik werk zelf in de zorgsector en mijn echtgenoot blijft thuis met de kinderen. Om hem een beetje bij te staan in het uitwerken van ideeën om de kleine rakkers nuttig en creatief bezig te houden werkte ik verschillende knutselideeën voor hun uit. We kwamen er al snel achter dat veel mensen met ditzelfde probleem worstelden dus besloot ik om iedere avond een leuk idee te filmen en met jullie te delen.

Niet iedereen heeft evenveel knutselgerief ter beschikking en deze dagen is het niet altijd eenvoudig te bestellen. Daarom heb ik besloten om mijn eigen stock online te zetten. Zo kunnen jullie (zolang de voorraad strekt) het juiste materiaal in huis halen om de creativiteit van je kids en jezelf uit te dagen! Geen nood, de meeste knutseltips kan je perfect uitwerken met de materialen die je thuis hebt liggen hoor.

Alvast veel knutselplezier!